Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rzeżucha bez wątpienia kojarzy nam się z Wielkanocą, chyba w każdym domu (a już zwłaszcza gdzie są dzieci) znajdziemy ją na parapecie. Jest nie tylko piękną ozdobą, ale i zawiera w sobie wiele wartości odżywczych, dlatego wykorzystujmy ją gdzie się da. Dlatego dzisiaj w roli głównej właśnie rzeżucha i oczywiście jajka, których na Wielkanoc nigdy za mało. ;)
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 185
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 914
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 185
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 914
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, a następnie pokroić w kostkę. Wszystkie warzywa dokładnie umyć i osuszyć. Ogórek zielony obrać i pokroić w drobną kostkę. Obie papryki i rzodkiewki również pokroić w kosteczkę. Rzeżuchę drobno posiekać. W miseczce wymieszać jogurt naturalny z majonezem, doprawić solą i pieprzem. W dużej misce wymieszać razem wszystkie składniki.
W dużej misce wymieszać razem wszystkie składniki.
Smacznego :)
:)