Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rzeżucha bez wątpienia kojarzy nam się z Wielkanocą, chyba w każdym domu (a już zwłaszcza gdzie są dzieci) znajdziemy ją na parapecie. Jest nie tylko piękną ozdobą, ale i zawiera w sobie wiele wartości odżywczych, dlatego wykorzystujmy ją gdzie się da. Dlatego dzisiaj w roli głównej właśnie rzeżucha i oczywiście jajka, których na Wielkanoc nigdy za mało. ;)
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666299
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 105
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 577
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5762
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 984
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 266
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666299
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 105
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 577
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5762
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 984
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 266
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, a następnie pokroić w kostkę. Wszystkie warzywa dokładnie umyć i osuszyć. Ogórek zielony obrać i pokroić w drobną kostkę. Obie papryki i rzodkiewki również pokroić w kosteczkę. Rzeżuchę drobno posiekać. W miseczce wymieszać jogurt naturalny z majonezem, doprawić solą i pieprzem. W dużej misce wymieszać razem wszystkie składniki.
W dużej misce wymieszać razem wszystkie składniki.
Smacznego :)
:)