Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wykwintne pastrami z rukolą"
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 70
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 34
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 70
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 34
Składniki
Pomidory i część zalewy zmiksować z czosnkiem, dodać parmezan, podprażone na patelni orzeszki i kolendrę.
Każdy plaster pastrami otoczyć w masie i zwinąć w rulonik z liśćmi rukoli. Tę wykwintną przekąskę z wołowiny serwować po schłodzeniu. Pasuje do ciemnego lub białego pieczywa, chrupiących grzanek i sałatek. Pastrami bez rukoli możesz także podać na ciepło.
Smak masy pomidorowej można wzbogacić łyżką ostrej musztardy i grubo mielonym kolorowym pieprzem.
ok. 35 minutŹródło: Twoje Imperium