Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pięknie, kolorowo i smacznie :) Czyli jesiennie
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 163
Polecam.
Odsłon: 787
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 123
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 163
Polecam.
Odsłon: 787
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 123
Składniki
Wykonanie: Warzywa pokroić w plastry, wymieszać w misce z oliwą i przyprawami. Układać w naczyniu żaroodpornym naprzemiennie. Piec 25 minut w temperaturze 190 st C, następnie wyjąć i posypać startym serem. Ponownie zapiec około 25-30 minut