Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 17-04-2008
Zapiekanka rybna z makaronem i brokułami.
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 819
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 39
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 164
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 819
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 39
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 164
Składniki
Makaron ugotować , brokuły sparzyć, pomidory pokroić w cząsteczki. Rybę rozmrozić. Formę żaroodporną do zapiekania wysmarować masłem. Układać w niej warstwami makaron, brokuły, pomidory i rybę. Śmietanę dokładnie wymieszać z jajkami, doprawić solą, pieprzem i gałką, zalać warzywa, posypać serem i wstawić do nagrzanego piekarnika do 170 stopni na ok.1 h.