Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Żeberka w porach"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 26
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1276
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 59
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 26
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1276
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 59
Składniki
Pomidorki przekrój na pół. Por oczyść i pokrój na talarki. Czosnek obierz i posiekaj. Umyj mięso, włóż do miski. Dodaj warzywa, czosnek, wlej keczup.
Przypraw i wymieszaj. Mieszankę wstaw do lodówki na godzinę. Naczynie żaroodporne posmaruj masłem. Włóż mięso z warzywami. Podlej wodą, nakryj.
Wypiekaj ok. 90 minut w temp. 160°C (aż mięso będzie miękkie).
Porcje 4
120 min
Cena 4,60 zł
Kalorie 420 kcalŹródło: Takie jest życie