Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można je łatwo i szybko przygotować,praktycznie niczym nie różnią się od tych z ogniska Do tego masło czosnkowo-paprykowe i czujmy się jak na biwaku.:).Polecam:)
Sałatka z grillowanym serem halloumi i granatem. Sprawdzi się świetnie jako s...
Odsłon: 69
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 6823
Sałatka z grillowanym serem halloumi i granatem. Sprawdzi się świetnie jako s...
Odsłon: 69
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 6823
Składniki
Umyte ziemniaki dać do foremki i do nagrzanego piekarnika do 190st. Piec około 30-40min.Dugość pieczenia zależy od wielkości ziemniaków. Po upieczeniu układamy ziemniaki na największym palniku i pzypiekamy ze wszystkich stron by zrobiła się przypalona i chrupiąca skorupka. Podawać z masłem czosnkowo-papryczkowym. Czosnek i papryczkę drobno posiekać,wymieszać z masłem.Posolić do smaku. Radzę zrobić większą ilość,ziemniaki są tak smaczne,że na dwóch nie skończycie:)
Smacznego życzę!