Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis znaleziony na blogu Gotuję bo lubię
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8325
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1211
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10061
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4599
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 641
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8325
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1211
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10061
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4599
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 641
Składniki
Cebulę drobno pokroic w kostkę, dusic na maśle aż się rozpadnie (ja troszkę podlewałam wodą w trakcie duszenia). Następnie zasypac mąką i podsmażyc minutę. Zalac bulionem, gotowac 15 minut. Doprawic do smaku. Już na talerzu posypac po wierzchu serem (u mnie zatonął :) Zupę zaserwowałam z grzankami.