Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Popularna,lubiana przez wiele osób zupa.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5253
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 821
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11666
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5042
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1286
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5253
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 821
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11666
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5042
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1286
Składniki
Do gotującej się wody ze skrzydełkami wrzucamy listki laurowe, ziele angielskie, pokrojoną w ćwiartki marchew i lubczyk. Po zdjęciu szumowiny gotujemy 25 minut, dodajemy por, domową kostkę rosołową i pozostałe przyprawy do smaku. Gdy marchew i mięso jest miękkie dodajemy czosnek pokrojony, koncentrat pomidorowy, pokrojoną natkę pietruszki i zabielamy troszkę śmietaną. W między czasie gotujemy makaron według instrukcji na opakowaniu.