Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 32
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 114
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 701
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 80
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 32
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 114
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 701
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 80
Składniki
Na oliwie zeszkliłam cebulę potem dodałam pokrojony czosnek i chili. Gdy czosnek zaczął pachnieć dodałam bulion warzywny. W osobnym garnku ugotowałam bób, obrałam go i dodałam do zupy. Po piętnastu minutach gotowania dodałam sól. Większość bobu rozgniotłam widelcem. Po wyłączeniu ognia dodałam posiekaną natkę kolendry. Świetnie smakuje z grzankami smażonymi na oliwie i posmarowanymi czosnkiem.
Smacznego :)