Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 218
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 997
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666485
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 218
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 997
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666485
Składniki
Nie podaję przepisu na biszopt bo przeważnie każdy ma swój wypróbowany chodzi o to ażeby był z 4 jaj na całą prostokatną blachę czyli niezbyt wysoki. 1,5 szklanki mleka zagotować z cukrami resztę mleka wymieszać z żółtkami i mąką i wlać na gotujące sie mleko i mieszając ugotować budyń,utrzeć margarynę i dodawać po łyżce wystudzonego budyniu .Na wystudzony biszkopt położyc masę budyniową na to warstwę herbatników następnie karmel z puszki i znowu warstwę herbatników a na samą górę wyłożyć 3 śnieżki uprzednio zmiksowane z 2 szklankami mleka i zetrzeć czekoladę.najlepiej wstawić na kilka godzin do lodówki aby stężało.Życzę smacznego.