Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 414
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2561
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 414
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2561
Składniki
Zmiękczoną margarynę utrzeć z cukrem i jajkami,dodać mąkę z proszkiem,mleko i jeszcze ciasto utrzeć.Rozsmarować równo na wysmarowanej i posypanej bułką tartą blaszce,rozłożyć umyty i odsączony agrest.Piec w temp 190-200 st ok 35-40 min (do lekkiego zrumienienia ciasta).Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.Smacznego