Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75313
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1592
Koniecznie trzeba takie wisienki zrobić. Są pyszne i bardzo przydatne do dese...
Odsłon: 515
Całe pomidorki ze słoiczków są bardzo przydatne w kuchni w zimie. Takie zupeł...
Odsłon: 1266
Galaretka jest pachnąca, ma piękny kolor, smakowita. Polecam taką galaretkę w...
Odsłon: 765
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75313
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1592
Koniecznie trzeba takie wisienki zrobić. Są pyszne i bardzo przydatne do dese...
Odsłon: 515
Całe pomidorki ze słoiczków są bardzo przydatne w kuchni w zimie. Takie zupeł...
Odsłon: 1266
Galaretka jest pachnąca, ma piękny kolor, smakowita. Polecam taką galaretkę w...
Odsłon: 765
Składniki
Zmiękczoną margarynę utrzeć z cukrem i jajkami,dodać mąkę z proszkiem,mleko i jeszcze ciasto utrzeć.Rozsmarować równo na wysmarowanej i posypanej bułką tartą blaszce,rozłożyć umyty i odsączony agrest.Piec w temp 190-200 st ok 35-40 min (do lekkiego zrumienienia ciasta).Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.Smacznego