Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie każdy może spożywać cukier ze względów zdrowotnych, postanowiłam zrobić babkę bez cukru i muszę przyznać że wyszła bardzo smaczna, domownicy i ja byliśmy zachwyceni jej smakiem.Polecam
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35686
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1202
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6002
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35686
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1202
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6002
        
        
                Składniki
Jajka ubij z solą, dodaj olej, jogurt i sok z cytryny. Dosyp przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Wymieszaj. Formę na babkę wysmaruj masłem i posyp bułką tartą.
Przełóż babkę i piec około 35 minut w temperaturze 180 st. Polecam babkę osobą które muszą ograniczyć cukier w swojej diecie.