Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie każdy może spożywać cukier ze względów zdrowotnych, postanowiłam zrobić babkę bez cukru i muszę przyznać że wyszła bardzo smaczna, domownicy i ja byliśmy zachwyceni jej smakiem.Polecam
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99143
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 635
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5116
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13800
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5919
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99143
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 635
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5116
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13800
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5919
Składniki
Jajka ubij z solą, dodaj olej, jogurt i sok z cytryny. Dosyp przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Wymieszaj. Formę na babkę wysmaruj masłem i posyp bułką tartą.
Przełóż babkę i piec około 35 minut w temperaturze 180 st. Polecam babkę osobą które muszą ograniczyć cukier w swojej diecie.