Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie każdy może spożywać cukier ze względów zdrowotnych, postanowiłam zrobić babkę bez cukru i muszę przyznać że wyszła bardzo smaczna, domownicy i ja byliśmy zachwyceni jej smakiem.Polecam
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 250
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 133
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 41
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 41
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 250
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 133
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 41
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 41
Składniki
Jajka ubij z solą, dodaj olej, jogurt i sok z cytryny. Dosyp przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Wymieszaj. Formę na babkę wysmaruj masłem i posyp bułką tartą.
Przełóż babkę i piec około 35 minut w temperaturze 180 st. Polecam babkę osobą które muszą ograniczyć cukier w swojej diecie.