Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 25
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 32
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 347
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 25
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 32
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 347
Składniki
Żółtka oddzielić od białek dodać szczyptę soli ubić.Pod koniec ubijania dodać cukier i cukier waniliowy,kolejno po jednym żółtku,wodę olej,ocet,mąkę proszek do pieczenia.Dokładnie wymieszać.
Podzielić na 2 części do jednej dodać kakao-wymieszać.
Tortownicę wysmarować i posypać tartą bułką.Na środek tortownicy wlewać po 2 łyżki ciasta ciągle w to samo miejsce zaczynając od białego.
Piec w temperaturze 180 stopni około 50 minut.ostudzić posypać cukrem pudrem.SMACZNEGO!