Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie szybkie deserki ?mam dziś dla was specjalny przepis o którym na pewno nie mieliście pojęcia ja mam go od mojej cioci Barbary i jestem jej wdzięczna za to że wszystko można do nich wykorzystać
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 329
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 329
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Margarynę, cukier, kakao i wodę dodać do garnka zagotować do rozpuszczenia się składników odstawić do wystygnięcia
Do przestygniętej już masy wkruszyć wszystkie bułki dodać powidła lub dżem i wszystko połączyć na jednolitą masę, odstawić aby napęczniało
Z masy formować dowolne kuleczki, w środek można dać orzeszka lub kto co woli i obtoczyć w wiórkach lub kolorowej posypce
Przygotowane kuleczki wstawić na co najmniej dwie godziny do lodówki
Gotowe kuleczki są słodko kwaskowate