Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ciacho dla moich dzieciaków. I świetny sposób na dojrzałe banany.
forma 30x40 cm, mikser, miska
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4829
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7392
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 394
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 91
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 83
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4829
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7392
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 394
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 91
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 83
Składniki
Prostokątną formę wyłożyć papierem do pieczenia. Piekarnik nagrzać do 180 stopni.
Banany zmiksować lub dobrze rozgnieść widelcem. Odstawić.
Czekoladę połamać i razem z masłem roztopić w garnku, dodać cukier i podgrzewać aż cukier się rozpuści.
Do masy czekoladowo-maślanej dodać pozostałe składniki i całość dokładnie zmiksować. Przełożyć do przygotowanej formy i piec ok. 20 minut. Po upieczeniu wyjąć z piekarnika i ostudzić w formie. Smacznego :)