Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ciacho dla moich dzieciaków. I świetny sposób na dojrzałe banany.
forma 30x40 cm, mikser, miska
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31033
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5638
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31033
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5638
Składniki
Prostokątną formę wyłożyć papierem do pieczenia. Piekarnik nagrzać do 180 stopni.
Banany zmiksować lub dobrze rozgnieść widelcem. Odstawić.
Czekoladę połamać i razem z masłem roztopić w garnku, dodać cukier i podgrzewać aż cukier się rozpuści.
Do masy czekoladowo-maślanej dodać pozostałe składniki i całość dokładnie zmiksować. Przełożyć do przygotowanej formy i piec ok. 20 minut. Po upieczeniu wyjąć z piekarnika i ostudzić w formie. Smacznego :)