Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ciacho dla moich dzieciaków. I świetny sposób na dojrzałe banany.
forma 30x40 cm, mikser, miska
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20649
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2371
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 74
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20649
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2371
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 74
Składniki
Prostokątną formę wyłożyć papierem do pieczenia. Piekarnik nagrzać do 180 stopni.
Banany zmiksować lub dobrze rozgnieść widelcem. Odstawić.
Czekoladę połamać i razem z masłem roztopić w garnku, dodać cukier i podgrzewać aż cukier się rozpuści.
Do masy czekoladowo-maślanej dodać pozostałe składniki i całość dokładnie zmiksować. Przełożyć do przygotowanej formy i piec ok. 20 minut. Po upieczeniu wyjąć z piekarnika i ostudzić w formie. Smacznego :)