Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ciacho dla moich dzieciaków. I świetny sposób na dojrzałe banany.
forma 30x40 cm, mikser, miska
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 198
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 49
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 12
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 13
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 198
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 49
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 12
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 13
Składniki
Prostokątną formę wyłożyć papierem do pieczenia. Piekarnik nagrzać do 180 stopni.
Banany zmiksować lub dobrze rozgnieść widelcem. Odstawić.
Czekoladę połamać i razem z masłem roztopić w garnku, dodać cukier i podgrzewać aż cukier się rozpuści.
Do masy czekoladowo-maślanej dodać pozostałe składniki i całość dokładnie zmiksować. Przełożyć do przygotowanej formy i piec ok. 20 minut. Po upieczeniu wyjąć z piekarnika i ostudzić w formie. Smacznego :)