Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNE. ZAMIAST PTASIEGO MLECZKA... DZIECI UWIELBIAJĄ
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2364
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4458
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1473
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 423
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2364
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4458
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1473
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 423
Składniki
Galaretki cytrynowe rozpuścić w 1,5 szkl. wody. Masło utrzeć z cukrem pudrem i żółtkami. Dodać tężejącą galaretkę. Banany zetrzeć na tarce i dodać do masy.
Formę wyłożyć biszkoptami. Na biszkopty masę bananową. Włożyć do lodówki żeby stężało.
Udekorować ciasto owocami i zalać na wierzch galaretką.
Ja jeszcze przed udekorowaniem owocami ubijam białka i dodaję do nich galeretkę agrestową. wylewam na ciasto. Czekam aż stężeje i dekoruję ciasto owocami