Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne,delikatne w smaku ciasto,bez pieczenia ,do pysznej kawusi:)
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 341
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 127
Bardzo rzadko piekę serniki, bo to niepraktyczne ciasto dla dwuosobowej rodzi...
Odsłon: 63
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 181
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 341
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 127
Bardzo rzadko piekę serniki, bo to niepraktyczne ciasto dla dwuosobowej rodzi...
Odsłon: 63
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 181
Składniki
Utrzeć margarynę z żółtkiem i cukrem na gładką masę,dodać (rozpuszczone w połowie zaleconej na opakowaniu wody) tężejące galaretki cytrynowe i wymieszać z czterema rozgniecionymi bananami.
Tortownicę wyłożyć biszkoptami i przygotowaną masę wylać do tortownicy i wstawić do lodówki do stężenia.Rozpuścić (w połowie wody podanej na opakowaniu )galaretkę bananową,wylać ją na zastygłą masę,udekorować pokrojonym bananem.