Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ponieważ nie jestem zwolenniczką cukru zmodyfikowałam dostępne przepisy i zrobiłam własne ciasto.Wyszło świetne bez cukru i słodzika.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 191
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 214
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1310
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 516
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 191
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 214
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1310
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 516
Składniki
W rondelku roztopiłam masło i odstawiłam do ostygnięcia.Następnie w dużej misce widelcem rozdrobniłam banany (najlepiej bardzo dojrzałe).Dodałam do nich mąkę,proszek i jajka,wymieszałam.Potem masło i rodzynki.Gotową masę przełożyłam do keksówki,piekłam 60min w 180 stopniach.Smacznego