Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ponieważ nie jestem zwolenniczką cukru zmodyfikowałam dostępne przepisy i zrobiłam własne ciasto.Wyszło świetne bez cukru i słodzika.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 555
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 555
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
W rondelku roztopiłam masło i odstawiłam do ostygnięcia.Następnie w dużej misce widelcem rozdrobniłam banany (najlepiej bardzo dojrzałe).Dodałam do nich mąkę,proszek i jajka,wymieszałam.Potem masło i rodzynki.Gotową masę przełożyłam do keksówki,piekłam 60min w 180 stopniach.Smacznego