Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mogę jeść je na śniadanie, obiad, podwieczorek i kolację.
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 62
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 49
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 189
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 62
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 49
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 189
Składniki
Mleko wymieszać z jajkiem, kakao, cukrem pudrem i lekko zmielonymi wiórkami koksowymi. Dodać mąkę, szczyptę soli dokładnie wymieszać i odstawić na 5-10 minut. Banany obrać i pokroić na 3-4 części. Rozgrzać olej. Cząstki banana zanurzyć w cieście i smażyć na rozgrzanym oleju z dwóch stron. Usmażone przełożyć na papierowy ręcznik. Gotowe oprószyć cukrem pudrem.