Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mogę jeść je na śniadanie, obiad, podwieczorek i kolację.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38052
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 389
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 154
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 368
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9236
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38052
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 389
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 154
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 368
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9236
Składniki
Mleko wymieszać z jajkiem, kakao, cukrem pudrem i lekko zmielonymi wiórkami koksowymi. Dodać mąkę, szczyptę soli dokładnie wymieszać i odstawić na 5-10 minut. Banany obrać i pokroić na 3-4 części. Rozgrzać olej. Cząstki banana zanurzyć w cieście i smażyć na rozgrzanym oleju z dwóch stron. Usmażone przełożyć na papierowy ręcznik. Gotowe oprószyć cukrem pudrem.