Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowny smak knedli ze śliwkami mojej babci pamiętam do dziś. To pyszne, pros...
Odsłon: 2479
Ciasto pleśniak to przepyszne kruche, rozpływające się w ustach ciasto. Przep...
Odsłon: 114
Proste, pożywne danie z makaronem ryżowym, piersią z kurczaka i mnóstwem war...
Odsłon: 49
Zgrabne , małe kotlety mielone z szynki wieprzowej, w sosie beszamelowym, lek...
Odsłon: 836
Cudowny smak knedli ze śliwkami mojej babci pamiętam do dziś. To pyszne, pros...
Odsłon: 2479
Ciasto pleśniak to przepyszne kruche, rozpływające się w ustach ciasto. Przep...
Odsłon: 114
Proste, pożywne danie z makaronem ryżowym, piersią z kurczaka i mnóstwem war...
Odsłon: 49
Zgrabne , małe kotlety mielone z szynki wieprzowej, w sosie beszamelowym, lek...
Odsłon: 836
Składniki
Jajka i cukier ucierać na puszysta... potem wymieszać mąki wrocławski z proszek tylko nie ucierać (po potem nie wyrośnie..)wymieszać łyżka albo łopatkę i na końcu mąki krupczatki delikatnie wymieszać i przelać formy baranki. Nasmarować tłuszczem z smalec i posypać bułka tartą. Nagrzanych piekarniku na 180 Stopni ok. 30 minut...