Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli masz w domu 2 jabłka, wypróbuj ten przepis – 5 minut pracy i 25 minut pieczenia
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 45
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18582
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7097
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30701
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 45
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18582
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7097
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30701
Składniki
W misce ubić jajka z cukrem i cukrem waniliowym do uzyskania piany. Dodać roztopione masło, a na koniec przesianą mąkę i proszek do pieczenia. Jabłka umyć i usunąć rdzenie. Pokrój w kostkę. W wysmarowanej masłem misce ułożyć warstwowo jabłka – dno formy wyłożyć papierem do pieczenia. Posypać wszystko cukrem. Ciasto wylać na jabłka i wygładzić. Piec w nagrzanym piekarniku przez 25-30 minut w temperaturze 180 stopni. Następnie wyjmij ciasto z formy i odwróć na drugą stronę.