Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1945
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1633
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2603
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1945
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1633
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2603
Składniki
Jajka wbić do naczynia, które wstawiamy w większe naczycie z ciepłą wodą. Wsypujemy do jajek cukier i ubijamy na parze do czasu, aż masa zbieleje i osiągnię temperaturę ok 40 stopni C.
Do masy jajecznej dodać olej cały czas ubijając.
Następnie dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i zmiksować na średnich obrotach.
Piec ok. 30 minut w 180 stopniach.