Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i apetyczne ciasto bez pieczenia, szybkie w przygotowaniu.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2281
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 272
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2281
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 272
Składniki
Jabłka obrać pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać masło wrzucić jabłka , smażyć 5 minut, dodać miód i prażyć na wolnym ogniu aż jabłka zaczną się rumienić. Wystudzić.
Blaszkę 35 x 24 cm wyłożyć papierem do pieczenia , ułożyć biszkopty.
Sernik przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Połowę wyłożyć na biszkopty. Na sernik ułożyć pierniki.
Przykryć drugą połową sernika. Na sernik wyłożyć jabłka.
Galaretki rozpuścić w 2 szklankach gorącej gotowanej wody, pozostawić aby zakrzepły. Gdy zaczynają krzepnąć, wyłożyć na ciasto, posypać płatkami migdałowymi.
Schłodzić około 5 godzin a najlepiej całą noc. Podzielić na porcje.