Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i apetyczne ciasto bez pieczenia, szybkie w przygotowaniu.
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 178
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 294
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 75
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 178
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 294
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 75
Składniki
Jabłka obrać pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać masło wrzucić jabłka , smażyć 5 minut, dodać miód i prażyć na wolnym ogniu aż jabłka zaczną się rumienić. Wystudzić.
Blaszkę 35 x 24 cm wyłożyć papierem do pieczenia , ułożyć biszkopty.
Sernik przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Połowę wyłożyć na biszkopty. Na sernik ułożyć pierniki.
Przykryć drugą połową sernika. Na sernik wyłożyć jabłka.
Galaretki rozpuścić w 2 szklankach gorącej gotowanej wody, pozostawić aby zakrzepły. Gdy zaczynają krzepnąć, wyłożyć na ciasto, posypać płatkami migdałowymi.
Schłodzić około 5 godzin a najlepiej całą noc. Podzielić na porcje.