Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna propozycja na szybkie babeczki. Tym razem z dodatkiem budyniu i banana...
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112947
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 281
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 615
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 509
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112947
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 281
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 615
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 509
Składniki
Jaja zmiksować z cukrem. Następnie dodać stopione masło i jogurt, zmiksować. Potem przesypać budyń, mąkę i proszek do pieczenia, połączyć.
Ciasto nakładać do papilotek do 2/3 wysokości i powtykać plasterki banana. Piec w temp. 180 stopni przez ok. 20-25 min. Przed podaniem przystroić bitą śmietaną i kolorowymi ozdobami. Smacznego!