Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie, łatwe, szybkie ciasto, świetne do kawki :)
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Ubić pianę z białek. Margarynę utrzeć z żółtkami oraz szklanką cukru, dodać mąki wymieszane z proszkiem do pieczenia, dodać ubitą pianę. Dokładnie wymieszać. Jabłka obrać, zetrzeć na tarce. Budynie ugotować według przepisu na opakowaniu. Na blachę wylać połowę ciasta. Posypać kaszą manną. Dać jabłka i wylać gorący budyń. Dać resztę ciasta. Piec ok 50 min.