Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladowy biszkopt przełożony lekkim kremem
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23027
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 984
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104839
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 405
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23027
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 984
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104839
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 405
Składniki
Biszkopta przekroić wzdłuż, nasączyć sokiem z brzoskwiń. Mascarpone zmiksować z cukrem pudrem i dodać ziarenka z wanilii, ubić kremówkę i dodawać ją do serka i delikatnie wymieszać. Nałożyć na biszkopta, przykryć druga warstwą ciasta.
Brzoskwinie pokroić w kosteczkę, wyłożyć na wierzch. Galaretka rozpuścić w 600 ml wody, tężejącą zalać owoce i odstawić do lodówki.