Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i chrupiące faworki pieczone w piekarniku, łatwe i szybkie w przygotowaniu, wystarczy, zrobić ciasto, następnie wyciąć faworki i upiec w piekarniku.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424819
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10650
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336937
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4751
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424819
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10650
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336937
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4751
Składniki
Żółtka wymieszaj z kefirem, dodaj cukier, sól, skórkę z cytryny, masło na koniec mąkę z sodą. Wyrób ciasto w misce, następnie przełóż na stolnicę i wyrób gładkie i elastyczne ciasto. Ciasto rozwałkuj i za pomocą radełka wycinaj prostokątny, i formuj faworki. Przełóż je na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Piecz około 15 minut w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem