Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane ciastka w formie niespodzianek, udekorują nasz stół i zaskoczą gości.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 754
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113287
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1282
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 804
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 754
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113287
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1282
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 804
Składniki
Brzoskwinie odsączyć ze syropu na sitku. Mąkę posiekać z margaryną i cukrem oraz śmietaną. Dokładnie zagnieść i owinąć w worek foliowy. Włożyć do zamrażalnika na dwie godziny. Po tym czasie podsypać stolnicę mąką i rozwałkować ciasto. Wykrawać krążki jeden większy na górę. Mniejszy na spód ciastka. Piec około 20 minut w 170*C