Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak prostego, szybkiego i prawie bez pracy przepisu jeszcze nie wykonywałem. Ciasteczka są w środku bardzo miękkie, a zewnątrz chrupiące.
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 37
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 119
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 115
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 37
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 119
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 115
Składniki
Blachę do pieczenia smarujemy tłuszczem i wykładamy papierem. Jajka, cukier i cukier waniliowy razem miksujemy. Następnie dodajemy 300 g wiórek kokosowych i mieszamy. Formujemy kulki i układamy na papierze do pieczenia. Pieczemy w nagrzanym piekarniku 170°C przez 20-25 minut na środkowej szynie, grzanie góra/dół.