Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak prostego, szybkiego i prawie bez pracy przepisu jeszcze nie wykonywałem. Ciasteczka są w środku bardzo miękkie, a zewnątrz chrupiące.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2442
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4604
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1744
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 535
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2442
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4604
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1744
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 535
Składniki
Blachę do pieczenia smarujemy tłuszczem i wykładamy papierem. Jajka, cukier i cukier waniliowy razem miksujemy. Następnie dodajemy 300 g wiórek kokosowych i mieszamy. Formujemy kulki i układamy na papierze do pieczenia. Pieczemy w nagrzanym piekarniku 170°C przez 20-25 minut na środkowej szynie, grzanie góra/dół.