Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak prostego, szybkiego i prawie bez pracy przepisu jeszcze nie wykonywałem. Ciasteczka są w środku bardzo miękkie, a zewnątrz chrupiące.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8700
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1278
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10319
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4684
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 759
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8700
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1278
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10319
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4684
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 759
Składniki
Blachę do pieczenia smarujemy tłuszczem i wykładamy papierem. Jajka, cukier i cukier waniliowy razem miksujemy. Następnie dodajemy 300 g wiórek kokosowych i mieszamy. Formujemy kulki i układamy na papierze do pieczenia. Pieczemy w nagrzanym piekarniku 170°C przez 20-25 minut na środkowej szynie, grzanie góra/dół.