Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak prostego, szybkiego i prawie bez pracy przepisu jeszcze nie wykonywałem. Ciasteczka są w środku bardzo miękkie, a zewnątrz chrupiące.
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 82
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18669
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7149
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30790
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 82
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18669
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7149
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30790
Składniki
Blachę do pieczenia smarujemy tłuszczem i wykładamy papierem. Jajka, cukier i cukier waniliowy razem miksujemy. Następnie dodajemy 300 g wiórek kokosowych i mieszamy. Formujemy kulki i układamy na papierze do pieczenia. Pieczemy w nagrzanym piekarniku 170°C przez 20-25 minut na środkowej szynie, grzanie góra/dół.