Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pachnące cynamonem chrupiące ciasteczka.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4104
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11239
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6464
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5458
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13464
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5234
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4104
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11239
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6464
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5458
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13464
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5234
Składniki
Krówki i jabłko pokroić w kosteczkę. Zasypać mąką ziemniaczaną i cynamonem i wymieszać.
Masło utrzeć na puch z cukrem pudrem. Dodać jajko i dalej ucierać. Dodać pozostałe składniki i dokładnie wymieszać. Na końcu dodać pokrojone jabłka i krówki.
Formować kulki wielkości orzecha włoskiego,układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i lekko spłaszczyć.
Piekarnik rozgrzać do temperatury 180 stopni. Ciastka piec około 15-20 minut.