Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pachnące cynamonem chrupiące ciasteczka.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3331
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1182
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3331
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1182
Składniki
Krówki i jabłko pokroić w kosteczkę. Zasypać mąką ziemniaczaną i cynamonem i wymieszać.
Masło utrzeć na puch z cukrem pudrem. Dodać jajko i dalej ucierać. Dodać pozostałe składniki i dokładnie wymieszać. Na końcu dodać pokrojone jabłka i krówki.
Formować kulki wielkości orzecha włoskiego,układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i lekko spłaszczyć.
Piekarnik rozgrzać do temperatury 180 stopni. Ciastka piec około 15-20 minut.