Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pachnące cynamonem chrupiące ciasteczka.
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5428
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1787
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5342
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1845
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5428
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1787
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5342
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1845
Składniki
Krówki i jabłko pokroić w kosteczkę. Zasypać mąką ziemniaczaną i cynamonem i wymieszać.
Masło utrzeć na puch z cukrem pudrem. Dodać jajko i dalej ucierać. Dodać pozostałe składniki i dokładnie wymieszać. Na końcu dodać pokrojone jabłka i krówki.
Formować kulki wielkości orzecha włoskiego,układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i lekko spłaszczyć.
Piekarnik rozgrzać do temperatury 180 stopni. Ciastka piec około 15-20 minut.