Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pachnące cynamonem chrupiące ciasteczka.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 425
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2263
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1006
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 425
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2263
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1006
Składniki
Krówki i jabłko pokroić w kosteczkę. Zasypać mąką ziemniaczaną i cynamonem i wymieszać.
Masło utrzeć na puch z cukrem pudrem. Dodać jajko i dalej ucierać. Dodać pozostałe składniki i dokładnie wymieszać. Na końcu dodać pokrojone jabłka i krówki.
Formować kulki wielkości orzecha włoskiego,układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i lekko spłaszczyć.
Piekarnik rozgrzać do temperatury 180 stopni. Ciastka piec około 15-20 minut.