Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka Migdałowe- nie uwierzysz jak szybko się je robi, a jeszcze szybciej się je zjada. Najlepiej przygotować większą porcję ciasteczek.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 40
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1993
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 40
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1993
Składniki
Nagrzej piekarnik do 180stopni C. Przygotuj blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. W garnku zacznij roztapiać masło, cukier i szczyptę soli. Wszystko dobrze wymieszaj, i jeszcze chwilę podgrzewaj. Dodaj mąkę i płatki migdałowe. Wymieszaj. Zdejmij z ognia i nakładaj łyżką na blaszkę. Powinno wyjść około 6 dużych ciasteczek. Piecz około 10- 15min, w zależności od stopnia upieczenia. Po upieczeniu odstaw, aby wystygły. ENJOY THE FOOD