Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka Migdałowe- nie uwierzysz jak szybko się je robi, a jeszcze szybciej się je zjada. Najlepiej przygotować większą porcję ciasteczek.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1453
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231839
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4997
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1453
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231839
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4997
Składniki
Nagrzej piekarnik do 180stopni C. Przygotuj blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. W garnku zacznij roztapiać masło, cukier i szczyptę soli. Wszystko dobrze wymieszaj, i jeszcze chwilę podgrzewaj. Dodaj mąkę i płatki migdałowe. Wymieszaj. Zdejmij z ognia i nakładaj łyżką na blaszkę. Powinno wyjść około 6 dużych ciasteczek. Piecz około 10- 15min, w zależności od stopnia upieczenia. Po upieczeniu odstaw, aby wystygły. ENJOY THE FOOD