Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik kulinarny poradzi sobie z nimi. Są również bardzo zdrowe i pyszne. W sam raz dla tych co są na diecie, ale i nie tylko. Zachwycą bowiem każde podniebienie.
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 714
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 107
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2627
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 714
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 107
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2627
Składniki
Masło/margarynę i cukier puder utrzeć mikserem, dodać jajko, chwilę ucierać. Dodać pozostałe składniki. Wszystko starannie wymieszać. Formować kulki wielkości orzecha włoskiego, kłaść na blaszce zachowując spore odstępy (ciasteczka ładnie rosną), spłaszczać je łyżką. Piec w temperaturze 180º przez około 15 minut. Studzić najpierw na blaszce. Następnie ostudzone ciastka ułożyć na talerzu. Ciastka robi się błyskawicznie, są idealną propozycją dla smakoszy musli, jak również dla każdego innego łakomczuszka. Są smaczne i zdrowe. Polecam!