Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMACZNE, ZDROWE, SZYBKIE DO ZROBIENIA
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1380
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 350
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1380
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 350
Składniki
Wszystkie składniki zagnieść Formować kulki wielkości orzecha włoskiego Spłaszczyć Układać na blaszce wyłożoną papierem Piec w temperaturze 180*C 15 – 17 minut. do zrumienienia.
ciasteczka przechowywać w puszce lub słoju około miesiąca. Po wyjęciu ze słoja są i wyłożeniu na talerz łapią wilgoć z powietrza i robią się coraz bardziej mięciuteńkie.