Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMACZNE, ZDROWE, SZYBKIE DO ZROBIENIA
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6383
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1044
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 467
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6383
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1044
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 467
Składniki
Wszystkie składniki zagnieść Formować kulki wielkości orzecha włoskiego Spłaszczyć Układać na blaszce wyłożoną papierem Piec w temperaturze 180*C 15 – 17 minut. do zrumienienia.
ciasteczka przechowywać w puszce lub słoju około miesiąca. Po wyjęciu ze słoja są i wyłożeniu na talerz łapią wilgoć z powietrza i robią się coraz bardziej mięciuteńkie.