Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejszy przepis to połączenie płatków oraz wielu smakowitych dodatków, które w połączeniu stanowią wspaniałe w smaku ciasteczka. Do ich przygotowania użyłam składników, które akurat miałam w szafkach – trochę orzechów laskowych, żurawiny, chipsów kokosowych. Tak na prawdę możecie przygotować je z dowolnymi ulubionymi składnikami na pewna będą pyszne ????
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 118
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4238
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11579
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6615
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5522
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13696
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 118
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4238
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11579
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6615
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5522
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13696
Składniki
Wszystkie składniki suche wsypujemy do miski i dokładnie mieszamy. W rondelku rozpuszczamy masło i wlewamy miód, mieszamy i przelewamy do suchych składników.
Z powstałej masy lepimy niewielkie kuleczki spłaszczamy je na dłoni. Ciasteczka pieczemy w temperaturze 150 stopni przez 15 minut.