Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka owsiane z bananem i sezamem to propozycja dla osób trzymających linię. Ciasteczka zdrowe, nietuczące i szybkie w przygotowaniu. Nie zawierają cukru, polecam!
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18511
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7071
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30651
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18511
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7071
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30651
Składniki
1 szklanka = 250 ml W misce rozgnieść banana na jednolitą papkę. Wsypać płatki owsiane i sezam. Wszystko dokładnie wymieszać. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia. Z masy formować kuleczki i układać na blasze. Każdą kulkę spłaszczyć łyżką i zrobić na środku dziurkę.
Ciasteczka piec w temperaturze 180 stopni C przez 20 minut w funkcji góra - dół. Ciasteczka ostudzić. W międzyczasie czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej. Do każdej dziurki wlać pół łyżeczki rozpuszczonej czekolady i układać migdały na każdym ciasteczku. Poczekać, aż czekolada zastygnie :-) Smacznego!