Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka owsiane z dodatkiem orzechów, rodzynek i słonecznika są sycące, pyszne i zdrowe. Można je zabrać do pracy, szkoły czy na wycieczkę.
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 63
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4558
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 722
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 317
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14631
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 63
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4558
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 722
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 317
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14631
Składniki
Masło rozpuścić, ostudzić. Mąki wymieszać z proszkiem do pieczenia, płatkami owsianymi i cukrem. Następnie dodać bakalie, jajka i całość polać przestudzonym masłem, wymieszać.
Rękami formować kulki wielkości włoskiego orzecha, lekko rozpłaszczyć i ułożyć na przygotowanej blaszce. Piec w 180 stopniach około 20 minut.