Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne,mięciutkie ciasteczka na bazie białego sera.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1025
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113438
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1485
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1025
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113438
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1485
Składniki
Margarynę posiekać z mąką i proszkiem do pieczenia.Dodać ser,jajka i śmietanę.Zagnieść gładkie jednolite ciasto.Włożyć na godzinę do lodówki.Po tym czasie rozwałkować na 2-3 mm.Wyciąć kółka za pomocą szklanki .Każde kółko obtoczyć w cukrach ,złożyć na pół.Ciastka przełożyć na blaszkę ,piec ok.20 minut w 180 stopniach do zarumienienia.