Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne,mięciutkie ciasteczka na bazie białego sera.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5630
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1109
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12220
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5165
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1536
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5630
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1109
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12220
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5165
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1536
Składniki
Margarynę posiekać z mąką i proszkiem do pieczenia.Dodać ser,jajka i śmietanę.Zagnieść gładkie jednolite ciasto.Włożyć na godzinę do lodówki.Po tym czasie rozwałkować na 2-3 mm.Wyciąć kółka za pomocą szklanki .Każde kółko obtoczyć w cukrach ,złożyć na pół.Ciastka przełożyć na blaszkę ,piec ok.20 minut w 180 stopniach do zarumienienia.