Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche ciasteczka o różnych smakach. Takie pyszne,ze znikaja w mgnieniu oka ze stołu. Dzieci ciągle proszą ,abym piekła codziennie. Zapraszam na film.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 741
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424856
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10668
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336945
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 741
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424856
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10668
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336945
Składniki
Ze składników na ciasto zrobić ciasto ,podzielic na 4 równe części,zawinąć w folię ,wstawić do lodówki na 2 godziny do schłodzenia.<br /> Następnie do pierwszej częsci dodać pokrojone orzechy plus skórka otarta z pomarańczy. Uformować ciasteczka piec przez 10 do 12 minut w 180 stopni.Do drugiej części dodać wiórki kokosowe oraz skórka z otartej cytryny,do trzeciej części dodajemy poszatkowane migdaly a do czwartej części dodać rodzynki. Upieczone ciasteczka polewamy polewą czekoladową. Ja osobiście polałam gotową polewą czekoladową. Można zrobicZapraszam na przepis na moj kanal na You Tube Mangiare u Ewki oraz na bloga<br />