Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche ciasteczka o różnych smakach. Takie pyszne,ze znikaja w mgnieniu oka ze stołu. Dzieci ciągle proszą ,abym piekła codziennie. Zapraszam na film.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16851
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 99
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 321
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 844
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 23894
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16851
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 99
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 321
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 844
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 23894
Składniki
Ze składników na ciasto zrobić ciasto ,podzielic na 4 równe części,zawinąć w folię ,wstawić do lodówki na 2 godziny do schłodzenia.<br /> Następnie do pierwszej częsci dodać pokrojone orzechy plus skórka otarta z pomarańczy. Uformować ciasteczka piec przez 10 do 12 minut w 180 stopni.Do drugiej części dodać wiórki kokosowe oraz skórka z otartej cytryny,do trzeciej części dodajemy poszatkowane migdaly a do czwartej części dodać rodzynki. Upieczone ciasteczka polewamy polewą czekoladową. Ja osobiście polałam gotową polewą czekoladową. Można zrobicZapraszam na przepis na moj kanal na You Tube Mangiare u Ewki oraz na bloga<br />