Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do ciastek można dodać orzechy.
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 21
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 25
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 20
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 25
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 22
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 21
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 25
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 20
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 25
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 22
Składniki
Utrzeć masło i cukier. Dodać roztrzepane jajka. Potem mąkę, kakao, proszek i sól.
Dorzucić pokrojone czekolady. Starannie wymieszać. Nakładać po łyżce ciasta na blachy wyłożone papierem do pieczenia.
Spłaszczyć lekko widelcem. Piec około 15 minut, aż zrobią się miękkie i elastyczne. (190 stopni)