Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
CIASTECZKA Z CZEKOLADĄ. CIASTKA MIODOWE
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 59
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 175
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 91
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 154
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 59
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 175
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 91
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 154
Składniki
Jajka wymieszać z cukrem, dodać miód, śmietanę, olej roślinny, proszek do pieczenia, mąkę. Zagnieść ciasto. Rozwałkuj ciasto na powierzchni roboczej, wytnij ciasteczka w formach. Wyłożyć na blachę do pieczenia, na ciasteczka ułożyć krople czekolady. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 25 minut.