Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
CIASTECZKA Z CZEKOLADĄ. CIASTKA MIODOWE
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 474
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 191
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 474
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 191
Składniki
Jajka wymieszać z cukrem, dodać miód, śmietanę, olej roślinny, proszek do pieczenia, mąkę. Zagnieść ciasto. Rozwałkuj ciasto na powierzchni roboczej, wytnij ciasteczka w formach. Wyłożyć na blachę do pieczenia, na ciasteczka ułożyć krople czekolady. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 25 minut.