Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
CIASTECZKA Z CZEKOLADĄ. CIASTKA MIODOWE
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5302
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8592
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17441
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 589
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5302
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8592
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17441
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 589
Składniki
Jajka wymieszać z cukrem, dodać miód, śmietanę, olej roślinny, proszek do pieczenia, mąkę. Zagnieść ciasto. Rozwałkuj ciasto na powierzchni roboczej, wytnij ciasteczka w formach. Wyłożyć na blachę do pieczenia, na ciasteczka ułożyć krople czekolady. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 25 minut.