Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
CIASTECZKA Z CZEKOLADĄ. CIASTKA MIODOWE
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 48
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 132
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4185
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8630
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 48
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 132
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4185
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8630
Składniki
Jajka wymieszać z cukrem, dodać miód, śmietanę, olej roślinny, proszek do pieczenia, mąkę. Zagnieść ciasto. Rozwałkuj ciasto na powierzchni roboczej, wytnij ciasteczka w formach. Wyłożyć na blachę do pieczenia, na ciasteczka ułożyć krople czekolady. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 25 minut.