Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne ciasteczka z czekolady i płatków. Są bardzo proste w wykonaniu, a smak zależy od rodzaju płatków jakich użyjemy.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 59
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11026
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 59
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11026
Składniki
Czekoladę roztapiamy w kąpieli wodnej.
Do roztopionej czekolady dodajemy płatki.
I rozgniatamy je za pomocą łyżki.
Czekoladowa masę wykładamy na formę do muffin wyłożoną papierem do pieczenia(jeżeli użyjecie płatków kukurydzianych to nie musicie ich zgniatać tylko wymieszać i już gotowe).
Ciasteczka odkładamy do zastygnięcia.
Smacznego !!!