Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są proste smaczne szybko się robi i znikają w zawrotnym tempie :). Zapraszam po przepis :)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5235
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 810
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11635
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5035
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1281
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5235
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 810
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11635
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5035
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1281
Składniki
Masło ser oraz mąkę wkładamy do miski i wyrabiamy z tych składników elastyczne ciasto.Jabłko myjemy i kroimy w kawałki. .Ciasto owijamy w folię i wkładamy na 1 godzinę do lodówki.Po upływie tego czasu ciasto wyjmujemy z lodówki i wykładamy na stolnicę i wałkujemy :). Potem wykrawamy szklanką kółka Na każdym kółku kładziemy po kawałku jabłka i ciasto zwijamy w rulonik.Zlepiamy brzegi. Ciasteczka wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180C i pieczemy ok.35 min.Gdy ciasteczka przestygną posypujemy cukrem pudrem. SMACZNEGO!!!!!