Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szpryca kupiona bardzo dawno temu, czekała na swój udział w moich wypiekach i się doczekała. Ciastka są pyszne i bardzo szybko znikają z talerza, więc możecie robić z podwójnej porcji.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5351
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 884
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11780
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5070
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1333
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5351
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 884
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11780
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5070
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1333
Składniki
Wszystkie składniki umieścić na stolnicy, po czym zagnieść ciasto. Schłodzić w lodówce przez godzinę. Specjalną maszynką wyciskać ciastka na papier do pieczenia. Na każde nałożyć kawałek marmolady. Piec przez ok. 15 minut w temperaturze 160 stopni.