Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedyś te ciasteczka były bardzo popularne, dziś niestety się o nich już zapomina...
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4835
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13131
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5772
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7376
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4835
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13131
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5772
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7376
Składniki
Wszystkie składniki zagnieść na stolnicy. Nakładać porcjami do maszynki do ciastek i wyciskać podłużne paski. Piec w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180 stopni przez ok. 15 minut. Udekorować polewą, lub rozpuszczoną czekoladą i posypać wiórkami kokosowymi.