Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10852
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6230
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5383
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13159
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4895
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10852
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6230
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5383
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13159
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4895
Składniki
Wykonanie: Z podanych składników zagnieść kruche ciasto, uformować kulę i wstawić do lodówki na pół godziny.
Następnie ciasto rozwałkować i wycinać foremką ciasteczka o dowolnych kształtach.
Układać na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Piec w temperaturze 180 stopni przez 25 minut na złoty kolor. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem, część ciasteczek możemy przełożyć marmoladą lub nutellą.