Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są pyszną przekąską, kiedy mam ochotę na coś słodkiego,szybkiego i taniego. Polecam je łasuchom, którzy chcą coś przegryźć.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10953
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6276
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5398
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13228
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4978
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10953
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6276
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5398
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13228
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4978
Składniki
Jajka wbij do miski. Dodaj roztopione masło, kakao, cukier oraz sól i wymieszaj. Dosyp przesianą mąkę i proszek do pieczenia.
Mieszaj, aż składniki się połączą i ciasto będzie gładkie. Upewnij się, czy mąka nie przylega do dna miski.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia. Łyżką ułóż na blasze kopczyki ciasta. Wstaw do piekarnika i piecz przez 30 minut w 180 C.
Smacznego!!!!!