Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i bardzo pożywne:)
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 251
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 251
Składniki
Masło stopić i wystudzić. Do zimnego masła dodać cukier, cukier waniliowy, jajka, mąkę i proszek - wszystko mieszamy. Dodajemy żurawinę, startą lub pokruszoną w malutkie kosteczki czekoladę i płatki kukurydziane. Mieszamy rękoma, bo masa jest barrrdzo gęsta.
Nakładamy małe, płaskie placuszki na papier. Pieczemy 15 minut w 175 stopniach na złoty kolor.