Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciastka o smaku orzechów laskowych każdemu posmakują! Dobre na szkolną przekąskę! Proste, smaczne i te orzeszki!!!
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 90
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 192
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 90
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 192
Składniki
Z mąki pszennej, margaryny, żółtek, cukru, cukru waniliowego, orzechów laskowych, słonecznika, śmietany i cynamonu robimy ciasto. Zawijamy w folię aluminiową i wkładamy na 30 minut do lodówki. Rozwałkowujemy i wykrawamy ciasteczka. Układamy na blaszce wyłożonej pergaminem i pieczemy w 180 stopniach do 20 minut.