Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciastka o smaku orzechów laskowych każdemu posmakują! Dobre na szkolną przekąskę! Proste, smaczne i te orzeszki!!!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 66
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 597
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2021
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4016
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 66
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 597
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2021
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4016
Składniki
Z mąki pszennej, margaryny, żółtek, cukru, cukru waniliowego, orzechów laskowych, słonecznika, śmietany i cynamonu robimy ciasto. Zawijamy w folię aluminiową i wkładamy na 30 minut do lodówki. Rozwałkowujemy i wykrawamy ciasteczka. Układamy na blaszce wyłożonej pergaminem i pieczemy w 180 stopniach do 20 minut.