Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znikają z talerzyka do ostatniego okruszka.
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 157
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 202
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4217
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8722
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 157
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 202
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4217
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8722
Składniki
Z podanych składników (bez dżemu) zagnieść ciasto, po wyrobieniu formować kulki wielkości orzecha włoskiego. Ułożyć na blaszce w dość dużych odległościach. W każdej kulce zrobić wgłębienie palcem i nałożyć dżem. Piec w nagrzanym piekarniku 180 stopni, przez około 30 minut.