Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znikają z talerzyka do ostatniego okruszka.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4836
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13134
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5773
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7378
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4836
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13134
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5773
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7378
Składniki
Z podanych składników (bez dżemu) zagnieść ciasto, po wyrobieniu formować kulki wielkości orzecha włoskiego. Ułożyć na blaszce w dość dużych odległościach. W każdej kulce zrobić wgłębienie palcem i nałożyć dżem. Piec w nagrzanym piekarniku 180 stopni, przez około 30 minut.