Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Upiec biszkopt z 5 jaj.
Ugotować budyń i zimny zmiksować z margaryną. Mleko skondensowane słodzone ugotować.
Na upieczony zimny biszkopt(nasączony) kładziemy 1/2 porcji kremu, na krem kładziemy herbatniki(jeden przy drugim). Na herbatniki kładziemy mleko skondensowane, na mleko znów herbatniki, a na herbatniki resztę kremu i znów herbatniki. Na koniec kładziemy ubitą śmietanę kremówkę (30°) 1/2 litra + śmietankę FIX + 2 łyżki cukru pudru. Bitą śmietaną smarujemy wierzch i boki. Posypujemy startą gorzką czekoladą.
SMACZNEGO!!!